Heslegård´s Rubin DVH 645 | f. 1994 | 166 cm

rubin-900
Rubinstein Rosenkavalier Romadour
Diva
Antine Angelo XX
Dodona
Mariana Inschallah X Isreal X
Resena X
Martina Mersuch
Edle
Rubin3

At Heslegårds Rubin kom til Heslegård Stutteri  var lidt af en tilfældighed – men en lykkelig tilfældighed. Rubin har alle de kvaliteter, der skal til for at præge en avl. Hans afstamning er helt i særklasse, Rubinstein som far og angloaraberhingsten Inschallah som morfar, som er ud af en af de mest succesfulde dressurfamilier indenfor internationalt dressursport. Ligeledes er også hans gangarter og temperament i særklasse.
Rubin er kendt for at avle sine unikke egenskaber videre, og Rubins afkom er kønne, samarbejdsvillige og super velgående med stort talent for de svære dressurøvelser. Mange af Rubins afkom har de seneste år vist sig rigtig flot ved DRF’s unghestechampionater, og på baggrund af mange flotte resultater blev Rubin i 2009 ved Falsterbo Horseshow udnævnt til den mest succesfulde avlshingst.

I 1998 vandt Rubin Dansk Rideforbunds 4 årschampionat med 9 i skridt, 10 i trav, 10 i galop, 9,5 i ridelighed og 10 i kapacitet. Rubin er siden uddannet til Grand Prix dressur, og har med den svenske landholdsrytter og OL-deltager Patrick Kittel utallige sejre i Grand Prix i Tyskland. Patrick og Rubin har blandt andet været Nordiske Mestre i dressur i 2005.

I 2006 blev Rubin solgt til Elise Fredriksson, og rides til daglig af den svenske rytter Gustav Johansson. Rubin er netop blevet avlsgodkendt i Sverige.

Heslegård´s Platin DVH 714 | f. 1996 | 168 cm

Platinkåring
Pablo Pilot Pilatus
Gratia
Monic Matrox
Somja
Cidre Calypso II Cor de la Bryere
Tabelle
Wilana Wagner
Lorina
Platinogline

Heslegård´s Platin blev købt af Heslegård Stutteri ved hannoveranerkåringen i Verden 1998. Platins far Pablo er kåret i Westfalen, Hannoveraner forbundet og Dansk Varmblod, morfaren Calypso II er kåret i Holsten.
Platin selv er kåret i Hannoveraner forbundet og i Dansk Varmblod, efter at have aflagt en materialprøve 1999 som samlet vinder og bedste springhest, med blandt andet 9 i helhed og 9 i temperament.

Heslegård’s Weltmeister DVH 622 | f. 1993 | 170 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Weltmeyer World Cop I Woermann
Sendernixe
Anka Absatz
Adelsbuch
Flash Light Feuerschein II Fruehlingstraum II
Situla
Hinduell Hamed
Sandra
weltmeisterstor

Heslegård’s Weltmeister blev købt ved hannoveranerkåringen i Verden i 1995, og opnåede efterfølgende bedækningstilladelse i Dansk Varmblod. Han er født i 1993 og måler 170 cm i stang. Hans materialprøve var ikke særlig overbevisende, men efterfølgende gik han en god prøve i Neustadt a. d. Dosse, trods dette blev hans bedækningstilladelse ikke forlænget.
Han har ved siden af en begrænset avlsindsats som EU-hingst været i ridning, og har på konkurrencebanerne vist , at han godt kan og vil. I 1997 blev han nr. 2 i Dansk Ride Forbunds dressurchampionat, og i 1998 havde han adskillige sejre og placeringer. I 1999 blev han B-hest i dressur på kun 3 starter i og 2001 blev han A-hest og Weltmeister er nu igen kåret i Dansk Varmblod.
Weltmeister har veldokumenteret præstationsafstamning, hans far Weltmeyer har et legendarisk navn i Verden, både som flerfoldig Bundeschampionatvinder, og som rideheste- og hingsteproducent. Weltmeister’s mor-linie hører til blandt de allerbedste dressurafstamninger i Westfahlen med Feuerschein II som morfar.
Weltmeister avler utroligt kønne og velgående heste, med glimt i øjet.

Med den svenske landsholdsrytter og OL-deltager, Patrick Kittel, har Weltmeister sejret i mange Grand Prix’er. Han har gået Grand Prix til over 70 % og blandt andet slået Isabell Werth!

Heslegård´s Louis DVH 567 | f. 1992 | 169 cm

louis-900
Lauries Crusador XX Welsh Pageant XX Tudor Melody XX
Picture Light XX
Square Note XX High Top XX
Piazza D Grillo XX
Woge World Cup Wörmann
Sendernixe
Grandewelle Grande
Wilma
Louis.5

Heslegård’s Louis blev købt ved hannoveranerkåringen i Verden i 1994 og er første årgang efter fuldblodshingsten Lauries Crusador XX, en hingst som har en meget høj stjerne både i hannoveraner-avlsforbundet, og blandt rytter.
Louis er en unik hest, med kæmpe dressur potentiale. Ved den danske materialeprøve blev Louis en overbevisende dressurvinder, et resultat, som han har bekræftet gennem sin uddannelse og stævnedeltagelse. Blandt de mest opsigtsvækkende resultater som Louis har præsteret finder man hans MB debut som 6 års, hvor han med Michael Søgaard i sadlen gik til over 80 %.
Louis er i dag solgt til den græske rytter Gerda Lehmann, og ekvipagen deltog blandt andet ved OL Athen.

Afkom efter Heslegård’s Louis er meget populære, og han har avlet flere sølv- og bronzemedalje hopper.