Heslegård Stutteri har til huse på landstedet Duemosegård i Nordsjælland.

Duemosegård står for administration af hestepensionen på stedet, og du kan læse mere om, hvad stedet kan tilbyde for dig og din hest på stedets hjemmeside Duemosegaard.dk. Duemosegård råder over 80 hestebokse, der alle er attraktivt beliggende omkranset af skove og marker, blot 11 km fra Hillerød centrum. Der er direkte togforbindelse fra Hillerød, samt gode parkeringsmuligheder.

På stedet tilbydes særdeles gode forhold for såvel hest som rytter. Opstaldning på Duemosegaard inkluderer bl.a. store bokse, fodring tre gange dagligt, udmugning og strøelse. Endvidere er der adgang til fælles græs- og luftefolde, tre indendørs ridehaller samt en udendørs dressur og mindre springbane. Endelig er der mulighed for at benytte de smukke ridestier i Gribskov, som grænser op til ridecentret.

Til brug for hestene er der installeret walker, solarium og vandspiltove, ligesom der er mulighed for at aftale skræddersyede løsninger for pasning af din hest. For rytterne er der adgang til sadelrum med eget skab, toiletfaciliteter samt en hyggelig rytterstue med køkken og udsigt til indendørs ridehal. Vores Hal A ridehus har en tribune til tilskuere, og vi holder jævnligt stævner på alle plan.

På Duemosegård er der endvidere tilknyttet rideklubben Heslegård Sportsrideklub (HGS), der er medlem af Dansk Rideforbund. HGS har erfarene dressurberidere og topryttere i dressur tilknyttet, samt en kvalificeret springtræner.

Hvis du er interesseret i at få din pony eller hest opstaldet på Duemosegård eller ønsker at høre mere om forholdene, kan du besøge Duemosegaard.dk eller kontakte Marlene X direkte mellem x og x på hverdage eller sende en mail til (maillink kommer her).